30 Ocak 2010 Cumartesi

Agatha Christe kitapları

kapak481.gif
Köydeki Olaylarla İlgisi Olanlar:Porter: Emekli memur. Gevezenin biriydi.Gordon Cloade: Yaşlı milyoner. Birdenbire evlenmeye kalkışmıştı.Rosaleen Cloade: Gordon’un genç karısı. Gerçekten aptal mıydı?David Hunter: Rosaleen’in ağabeysi. Kardeşini koruması gerektiğine inanıyordu.Robert Underhay: Rosaleen’in ilk kocası. Afrika’da öldüğü söyleniyordu.Lionel Cloade: Gordon’un kardeşi. Doktorluktan çok, araştırma yapmaya meraklıydı.Kathie Cloade: Lionel’in karısı. Ruhlar âleminden yardımına geldiklerine inanıyordu.Jeremy Cloade: Gordon’un diğer kadeşi. İyi bir avukat olduğu söyleniyordu.Frances Cloade: Jeremy’nin karısı. Soylu bir ailedendi.Adela Marchmont: Gordon’un kız kardeşi. Para sıkıntısı çekiyordu.Lynn Marchmont: Adela’nın güzel kızı. Evine döndüğüne pişmandı.Rowley Cloade: Gordon’un yeğeni. Fazla durgun ve sessiz bir gençti.Enoch Arden: Bir yabancı. Bazı garip iddialarda bulunuyodu.Beatrice Lippincot: Geyik Hanında çalışıyordu. Kapı dinlemeye meraklıydı.veHercule Poirot

DOWNLOAD


on_61
Muhteşem yemeklerle donatılmış yedi kişilik bir sofrada altı kişi oturuyordu. Yedinci kişinin yerindeyse Rosemary Barton?un anısına bir biberiye (rosemary) dalı duruyordu. Bir yıl önce meydana gelen o acı olayı kimsenin unutmak istememesi garipti. Çünkü güzel yüzü acıdan tanınmaz hale gelen genç kadın, bu masada son nefesini vermişti.


Rosemary Barton tanıştığı her insanda güçlü duygular uyandıran güzel bir kadındı. Ne yazık ki bir olay sırasında uyandırdığı başka bir güçlü duygu onun sonunu hazırlamıştı.

DOWNLOAD

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder